Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Το μήνυμα της γαλάζιας υπεροχής μετέφερε στη Βοιωτία ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης

 Δύο «ηχηρά» ονόματα της Νέας Δημοκρατίας τίμησαν με την παρουσία τους την περιοχή μας, στο πλαίσιο της «γαλάζιας ανασυγκρότησης» που λαμβάνει χώρα σ` όλη την Ελλάδα Άδωνις Γεωργιάδης και Άννα Μισέλα Ασημακοπούλου μετέφεραν στα στελέχη της Βοιωτίας την υπεροχή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις καρδιές των Ελλήνων, γεγονός που αποτυπώνεται σ` όλες τις δημοσκοπήσεις και στην πρόθεση ψήφου όποτε γίνουν οι Εθνικές Εκλογές.  Γνήσιος, ρήτορας, χειμαρρώδεις, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας και τίμησε με την παρουσία του τον ετήσιο χορό της, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  22 Μαρτίου στο Ρόδον Palace



Τα κομματικά στελέχη είχαν επίσης τη χαρά να υποδεχθούν στη Βοιωτία τη δυναμική Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία δίνει τη δικό της αγώνα για την Ευρωβουλή.
Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός, ενώ χαιρετισμοί έγιναν ακόμη από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας κ. Θόδωρο Καλοπίτα, τον Βουλευτή ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα καθώς και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, ο οποίος επίσης τίμησε τον ετήσιο χορό της ΝΟ.ΔΕ. Βοιωτίας. Στο τέλος της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη, ο οικοδεσπότης του πρόσφερε μια εικόνα του προστάτη του Αγίου Σπυρίδωνα. 
















































Δεν υπάρχουν σχόλια: