Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Καλή επιτυχία στην ομάδα διεκδίκησης της διοίκησης της Κοινότητας Ξηρονομής!!!

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από ώριμη σκέψη και συνεννόηση ανακοινώνουμε την κάθοδό μας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την διεκδίκηση της διοίκησης της Κοινότητας Ξηρονομής.
Συνδυάζοντας την εμπειρία με τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων που μετέχουν στον συνδυασμό μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια υλοποίησης των προτάσεων του νυν Τοπικού Συμβουλίου, που έχουν δρομολογηθεί αλλά και καταθέτοντας νέες προτάσεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Χωριού και της παραλίας μας, θα αγωνιστούμε σκληρά για ένα καλύτερο αύριο.
Θέτοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, του χωριού μας, της παραλία μας όπου εδώ γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε έχοντας τις οικογένειες μας, τις δουλειές μας αλλά προπάντων τον τόπο που αγαπήσαμε και επενδύσαμε τα όνειρά μας. Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς παρά μόνο να προσπαθήσουμε ώστε να προωθήσουμε τις λύσεις που χρειάζονται με μόνο σύνθημά μας μία λέξη : δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Σε αυτή την προσπάθειά μας σας καλούμε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες ΕΝΩΜΈΝΟΙ, όλοι οι ΠΟΛΊΤΕΣ να πορευτούμε για ένα καλύτερο μέλλον

Ακολουθούν οι υποψήφιοι : 
Θεοδωρή Αναστασία
Κεφαλάς Ευστάθιος (Στάθης)
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Σκαλή Δήμητρα 
Σπύρου Όθωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: