Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Έξι προγραμματικούς άξονες και 50 προτεραιότητες για τη Στερεά Ελλάδα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» κ. Φάνης Σπανός


Φάνης Σπανός: «Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας,
 ποιότητα ζωής και εν τέλει ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας»

Έξι προγραμματικούς άξονες και 50 προτεραιότητες για τη Στερεά Ελλάδα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός, στην επίσημη ιστοσελίδα www.epimenoume2019.gr.
Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τον προγραμματικό σχεδιασμό του συνδυασμού για την προσεχή θητεία, καθώς και για έργα και δράσεις που έγιναν πραγματικότητα ή υλοποιούνται κατά την τρέχουσα περίοδο.
Ο Φάνης Σπανός, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του κορμού του προγράμματος του συνδυασμού δήλωσε:
«Από το 2014 έως σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Θέσαμε τις βάσεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Περιφέρειας μας. Όμως, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Υπάρχουν προβλήματα να λυθούν και προοπτικές να αξιοποιηθούν. Αυτό θα γίνει με σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και, φυσικά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας, ποιότητα ζωής και εν τέλει ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας.»
















Δεν υπάρχουν σχόλια: