Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Αγωνία για την στάθμη των υδάτων στην Επαρχία Λιβαδειάς – Παπαθωμά και Πούλου βρίσκονται επί ποδός και ενημερώνουν για την εξέλιξη των φαινομένων


«Όλοι οι ορεινοί όγκοι της Βοιωτίας από Αράχωβα ως Δερβενοχώρια δέχονται από το πρωί χιόνια. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί!! Στα πεδινά οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται.Τα ρέματά μας είναι ελεγχόμενα απόλυτα»… ενημερώνει σήμερα η Αντιιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, μια ακόμη δύσκολη μέρα με τις βροχοπτώσεις να ανεβάζουν κι ` άλλο την στάθμη των υδάτων και φυσικά την αγωνία όλων των εμπλεκόμενων.



«Ο Ασωπός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Είμαστε εστιασμένοι στον Κηφισό. Είμαστε σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού. Συνεχίζουμε...» αναφέρει μέσα από τα social media η κα Παπαθωμά, αναρτώντας και σχετικές εικόνες.


«Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται. Η ανθεκτικότητα των υποδομών μας δοκιμαζεται. Καλή δύναμη σε όλους που επιχειρούν νυχθημερόν» αναφέρει μέσω των social media και η Δήμαρχος Λεβαδεών κα Γιώτα Πούλου, επί ποδός και εκείνη για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρών, όπως φαίνονται και στις σχετικές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο fb.


Δεν υπάρχουν σχόλια: