Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Η Τοπική Κοινότητα Παύλου τίμησε τους αείμνηστους δασκάλους Ιωάννη Μπρεκουλάκη και Ασπασία Καραπέτσου που άλλαξαν την νοοτροπία του μεγαλύτερου Δ.Δ. του Δήμου Ορχομενού




Παιδικές μνήμες ξύπνησαν και πάλι στο παλιό Δημοτικό Σχολείου της Τ.Κ. Παύλου με αφορμή την λιτή εκδήλωση μνήμης και τιμής που οργάνωσε σήμερα ο ακούραστος Πρόεδρος κ. Ηρακλής Ντουφεξής. Σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του τοπικού Συμβουλίου, στις αντίστοιχες αίθουσες του ακαινισμένου κτηρίου που φιλοξενεί το Λαογραφικό Μουσείο και τη Βιβλιοθήκη του χωριού, δόθηκαν τα ονόματα των μακροβιότερων δασκάλων, των αείμνηστων Ιωάννη Μπρεκουλάκη και Ασπασίας Καραπέτσου, που με ήθος και τη διδασκαλία τους άλλαξαν τη νοοτροπία των κατοίκων, μόρφωσαν τα παιδιά τους και συνέβαλαν στην ανάδειξη δεκάδεων επιστημόνων από το μεγαλύτερο Δ.Δ. του Δήμου Ορχομενού.






Οι κκ. Θανάσης Ρουμελιώτης και Θύμιος Φεργαδιώτης,
Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Δ.Δ. Παύλου με τον Πρόεδρο κ. Ηρ. Ντουφεξή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο τ. Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Ορχομενού κκ Γιάννης Νταβαλούμης,  Βούλα Καράλη και Σταύρος Χριστακάκης, καθώς  είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο.













Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησαν ο π. Ανδρέας και ο π. Ιωάννης ενώ κέρασμα πρόσφεραν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Παύλου.
Χαιρετισμό έκανε αρχικά ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παύλου και εμπνευστής της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας κ. Ηρακλής Ντουφεξής. Ας τον ακούσουμε

Χαιρετισμοί έγιναν ακόμη από τον Δήμαρχο κ. Λουκά Υπερήφανο…


και τον τ. Δήμαρχο κ. Κώστα Ξηρογιάννη…




Το ΟRCHOMENOS PRESS συγχαίρει 
την τοπική κοινότητα Παύλου και γι` αυτή τους την πρωτοβουλία . 

Επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο του Δ.Δ. Παύλου



Δεν υπάρχουν σχόλια: