Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Ορχομενού


 Παρουσία του Δημάρχου Ορχομενού και Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανου και με τις ευλογίες τις εκκλησίας, ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 και επίσημα η νέα σχολικά χρονιά για την μαθητιώσσα νεολαία και στο Δήμο Ορχομενού.
Τους αγιασμούς – στιγμιότυπα από τα οποία δημοσιεύει το ORCHOMENOS PRESS από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού, το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο και το 1ο Δημοτικό Σχολείο – τέλεσαν οι εφημέριοι π. Χαράλαμπος και π. Μιχαήλ.

Μαζί με τον Δήμαρχο, παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ορχομενού και Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Πρόεδρος της βθμιας σχολικής επιτροπής και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Βασίλειος Τάγκαλης ενώ στον αγιασμό του παλαιότερου σχολείου στο Δήμο μας παρών ήταν και Δντης της Αβμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννιός, ο οποίος μας μετέφερε το μήνυμα πως όλες οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά και στο Δήμο Ορχομενού, χωρίς κενά διδασκαλίας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος επαναλειτουργεί και το Νηπιαγωγείο Διονύσιου, που είχε πέρυσι ανασταλεί. Ακόμη αναγνώστηκε το μήνυμα του Περιφερειακού Δντη Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Δημητρίου. 
Τέλος, χαρακτηριστική ήταν η τάξη και η επιμέλεια των σχολικών μας μονάδων χάρις στην άοκνη προσπάθεια των Δντων, του εκπαιδευτικού προσωπικού, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των σχολικών επιτροπών και την συνδρομή του Δήμου Ορχομενού, 
Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριές μας! 
Δεν υπάρχουν σχόλια: