Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

www.greex.gr: Ανακαλύψτε τον κατάλογο των ελληνικών διατροφικών επιχειρήσεων και προϊόντων!

Ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες τη δραστηριότητά της η ιστοσελίδα www.greex.gr, η οποία αποτελεί  αποκλειστικά και μόνο site προβολής ελληνικών προϊόντων τροφίμων και ποτών και σχετίζεται με αγροτικά παράγωγα της ελληνικής γης. Οι κατηγορίες καλύπτουν πλήρως όλες τις δραστηριότητες παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης καθώς επίσης το μέγεθος και την ακριβή γεωγραφική κατανομή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλο τον ελλαδικό χώρο.
Το ενδιαφέρον του διαδικτυακού τόπου εστιάζεται σε δύο επιπλέον παραμέτρους:
1.       Την ενημέρωση των συνδρομητών για όποια δραστηριότητα σχετίζεται με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τρόφιμα και ποτά, όπως ανακοινώσεις ενδιαφέροντος, εκθέσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες που αφορούν την προώθηση, την προβολή και φυσικά την εξωστρέφεια των ελληνικών αγαθών γης.
2.       Την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ των επιχειρήσεων που επιζητούν από κοινού στρατηγικές προβολής και προώθησης.
Είναι σε δύο γλώσσες ελληνικά και αγγλικά.
Τα πλεονεκτήματα του Greex.gr είναι:
·         εύκολη πλοήγηση
·         ταχύτατη ανεύρεση
·         πλήρη στοιχεία των επιχειρήσεων
·         ακριβή γεωγραφική κατανομή
·         ακριβές μέγεθος και δραστηριότητα
·         ειδική σήμανση για καινοτομίες και bio produts
·         χρήση video online
·         δυνατότητες εφαρμογής iOS, Android
·         υποστήριξη Βlog, Wordpress
·         προώθηση και αναρτήσεις social media
Παράλληλα ο κατάλογος προωθείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεχή ενημέρωση δια μέσου πρεσβειών, ομογενειακών οργανώσεων, εκθέσεων, εκδηλώσεων και παρουσιάσεων που γίνονται από κοινού για την προβολή των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής.


Η Greex.gr θα ξεκινήσει άμεσα αφιέρωμα στα προϊόντα και τις αγροτικές επιχειρήσεις της ΒΟΙΩΤΙΑΣ, δίνοντας ειδική θέση μέσα στην ιστοσελίδα της γι’ αυτό το σκοπό.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ E-MAIL greexgr01@gmail.com ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: