Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πρωταθλητής Παίδων αναδείχθηκε εν τέλει... ο Ατρόμητος Σχηματαρίου


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Τον τίτλο του πρωταθλητή Παίδων στη Βοιωτία κατέκτησε ο Ατρόμητος Σχηματαρίου που κέρδισε 3-0 στον τελικό τον Ορχομενό κατακτώντας έτσι και το κύπελλο της φετινής περιόδου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος παρά τον δυνατό αέρα που φυσούσε καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Και οι δυο ομάδες με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν δικαιολόγησαν οτι δίκαια έφτασαν στον τελικό. Η ομάδα του Σχηματαρίου ήταν όμως καλύτερη σε γενικές γραμμές και πολύ πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια κι έτσι έφθασε δίκαια στο άνετο 3-0 και στην κατάκτηση του τίτλου.
Στο 4* ο Σπηλιώτης έκανε το 1-0 με μακρινό σουτ που ξεγέλασε τον Κωνσταντίνου. Στο 64* ο Αποστολόπουλος με κεφαλιά «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Ορχομενού κι έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 έκανε ο Μάμαλης στο 78*.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑτρόμητος (Νίκος Παπαϊωάννου): Σκλιάς Δ., Μουστάκας, Κάκος, Σπηλιώτης, Αποστολόπουλος, Μπούντουζα, Δάβρης, Φλώτσιος, Ξανθόπουλος, Χρήστου, Σταυρόπουλος.
Έπαιξαν επίσης και οι Λιάπης, Σκλιάς Α., Μάμαλης, Κορωναίος, Ράμφος Φ., Ράμφος Ν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟρχομενός (Γιάννης Δέδες): Κωνσταντίνου, Δημητρίου Η., Στεφάνου, Δημητρίου Π., Αναδιώτης, Καράλας, Ντάνος Β., Μουτσανάς, Χριστοδούλου, Σένκα, Τσιάρας.
Έπαιξαν επίσης και οι Κόττας, Μερτζάνης, Ταγκαλής, Κόκκινος, Δήμου, Δημητρίου Γ., Ντάνος Γ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Διαιτητής: Καρβούνης Λουκάς
Βοηθοί: Ντέμος – Λέτσας
4ος : Μπατσιάκος Λ.
Πηγή http://stereasports.com/?p=11400 

Δεν υπάρχουν σχόλια: