Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οριστικό τέλος στο Πανεπιστημιακό Τμήμα Λιβαδειάς - Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Λιβαδειά σύμφωνα με το ΣΕΙΡΙΟ FM


panepistimio libadeias mprostaΚαταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Λιβαδειά τις επόμενες ώρες, μετά την ψήφιση της τροπολογίας που νομιμοποιεί το σχέδιο “Αθηνά” και βάζει τέλος στη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Τμήματος.
Στην ονομαστική ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής, από τους 275 βουλευτές που ψήφισαν συνολικά, 148 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της τροπολογίας, 125 κατά και 2 δήλωσαν παρών.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ναι στην τροπολογία ψήφισαν οι βουλευτές Βοιωτίας της Ν.Δ. Ε. Μπασιάκος, Γ. Καράμπελας και Α. Κουτσούμπα, όχι ψήφισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάς.
Με ενδιαφέρον αναμένονται πλέον οι αντιδράσεις του Δημάρχου Λεβαδέων Ν. Παπαγγελή και των 22 δημοτικών συμβούλων που τελούν υπό παραίτηση.Στις πρώτες του δηλώσεις ο δήμαρχος τόνισε ότι εμμένει στην παραίτηση του, αλλά θα περιμένει και την έκδοση του προεδρικού διατάγματος με το σχέδιο “Αθηνά”. Πηγή http://www.siriosfm.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: