Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στην τελική ευθεία ο αγώνας της «Ανοπαίας Ατραπού» στις Θερμοπύλες


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του 4ου Πανελλήνιου Ορεινού Αγώνα τρεξίματος “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ” 16 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις Θερμοπύλες, στο γνωστό στους ορειβάτες και ως «Μονοπάτι του Εφιάλτη».

Να θυμίσουμε ότι τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων «ΤΡΑΧΙΝΑ» Φθιώτιδας με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θερμοπυλών και με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών.

Ο καθαρισμός και η σήμανση της διαδρομής έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Στη διαδρομή θα υπάρχουν πέντε σταθμοί υποστήριξης και ανεφοδιασμού των αθλητών. Χθες έγινε η συνάντηση και η ενημέρωση των επικεφαλής των ομάδων των σταθμών.

Τους σταθμούς θα στελεχώσουν με εθελοντές μέλη τους: ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Λαμίας, ο Σύλλογος Γυναικών Λουτρών Υπάτης, ο Ορειβατικός, Ποδηλατικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ»,  οι Ποδηλάτες Λαμίας και η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Επίσης στην υποστήριξη του αγώνα συμμετέχουν η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομών και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών.

Εν τω μεταξύ οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου. Οι μέχρι στιγμής εγγραφές έχουν περάσει τους εκατό και όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένας δυνατός και ευχάριστος αγώνας για όλους, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόπος Εγγραφής

Για να συμμετάσχει κανείς στον αγώνα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1994 και πριν). Διαφορετικά απαιτείται γραπτή άδεια από τον γονέα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.
Η συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί:
α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://anopaia-atrapos.blogspot.gr/
β. Με αποστολή της δήλωσης συμμετοχής στο φαξ:  2231038007  

Περισσότερα στοιχεία για την εγγραφή και για τον αγώνα θα βρείτε στο ιστολόγιο του συλλόγου http://trahina-runners.blogspot.com και στο http://anopaia-atrapos.blogspot.com

Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα
Γκέκας Στέλιος:           τηλ: 6948005317
                                      e-mail: steliosgkekas@gmail.com
Πρατίλας Λουκάς:       τηλ: 6932271106
              e-mail: pratilasl@yahoo.gr
Σταμέλλος Στέφανος: τηλ: 6977261256
                                      e-mail: sstamell@otenet.gr
Σώπινκο Αντώνης:     τηλ: 6932352546                 
                                    e-mail: swpinko@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: