Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Η  Διοίκηση της  εταιρείας ανακοίνωσε  στους εργαζόμενους ότι σταματά τη λειτουργία του εργοστασίου  ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που δραστηριοποιείται  στη Χαλκίδα και η παραγωγή τσιμέντου θα γίνετε από τα εργοστάσια Βόλου και Μηλακίου Ευβοίας.                                
Στον δρόμο βρίσκονται από χθες 236 εργαζόμενοι του εργοστασίου ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη ανεργίας στη περιοχή αλλά και στη χώρα μας.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της εταιρείας <<ΑΓΕΤ  ΗΡΑΚΛΗΣ>>, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της μείωσης της παραγωγικής δραστηριότητας  βάζοντας λουκέτο σε ένα εργοστάσιο ανεπτυγμένο και κερδοφόρο τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας, αδιαφορώντας για τις δραματικές επιπτώσεις στις  οικογένειες των εργαζομένων και στην τοπική κοινωνία.
Η Διοίκηση του ΕΚΘ καλεί την περιφέρεια και την κυβέρνηση όπως πάρει άμεσα θέση και ενεργήσει ενάντια στη απαράδεκτη απόφαση της εταιρείας.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμπαραστέκεται και θα αντιπαλέψει αν χρειασθεί σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας  και τους εργαζόμενους των περιοχών για την απαράδεκτη και εξοντωτική απόφαση.. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙO

Δεν υπάρχουν σχόλια: