Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τελετή Παραλαβής-Παράδοσης διοικήσεως του ΚΕΠΒ Θήβας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού στη Θήβα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως, από τον Υποστράτηγο κ. Καμπούρη Γεώργιο στον  Ταξίαρχο κ. Λυμπερίου Σπυρίδωνα, παρουσία αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των Βουλευτών Βοιωτίας κ.κ. Ευάγγελου Μπασιάκου και Ανδρέα Κουτσούμπα, των Αντιπεριφερειαρχών  Π.Ε. Βοιωτίας κ. Γιώργου Μουλικιώτη και κας Φανής Παπαθωμά, των  Δημάρχων Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, Λεβαδέων κ. Νίκου Παπαγγελή, Ορχομενού κ. Κων/νου Ξηρογιάννη, φίλων και απόστρατων αξιωματικών.

Προηγήθηκε δοξολογία στον χώρο του Ηρώου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου  και κατάθεση στεφάνου από τον αποχωρούντα Διοικητή.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θηβών, εντός του χώρου του στρατοπέδου, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Θηβαίων είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Υποστράτηγο κ. Καμπούρη, να τον ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ και να του ευχηθεί υγεία, δύναμη και καλή τύχη στη νέα επιτελική και τιμητική θέση που πηγαίνει, ως  Δ/ντής Πυροβολικού του ΓΕΣ. Τιμής ένεκεν της παραμονής του στη Θήβα και της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ καθώς και της φιλίας τους, ο κ. Δήμαρχος του χάρισε το βιβλίο του Γιώργου Τσεβά « Η Ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας»  και το βιβλίο του Ιωάννη Πέππα «Στρατιωτική Ιστορία της Βοιωτίας».


Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε στη πόλη της Θήβας τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ κ. Λυμπερίου Σπυρίδωνα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είναι στο πλευρό του για το καλό του Κέντρου και των κατοίκων του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: