Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ανοίγουν σήμερα στην Ελλάδα τα καταστήματα των Κύπρου, Λαϊκής, Ελληνικής μετά την απορρόφησή τους από την Πειραιώς


Τα καταστήματα των τριών κυπριακών τραπεζών -Κύπρου, Λαϊκής (CPB), Ελληνικής- στην Ελλάδα
επαναλειτουργούν κανονικά από σήμερα Τετάρτη, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για απόκτησή τους από την Τράπεζα Πειραιώς. Ολες οι συναλλαγές θα διενεργούνται κανονικά.
Οι καταθέσεις πελατών των ελληνικών καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, της CPB και της Ελληνικής δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε έκτακτη εισφορά ή «κούρεμα» που έχει αποφασισθεί στην Κύπρο.
Για οποιαδήποτε ερωτήματα οι πελάτες και καταθέτες μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα εξυπηρέτησής τους ή στο τηλέφωνο 182838/+30 210 32 88000.
Μετά την απορρόφηση των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, ο όμιλος της Τρ. Πειραιώς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος της χώρας μετά την Εθνική Τράπεζα.
Το συνολικό ενεργητικό ανέρχεται σε 95 δισ. ευρώ, τα δάνεια σε 70 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις άνω των 52 δισ. ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι είναι πάνω από 24.000 άτομα.
Παράλληλα, είναι ο πρώτος, πλέον, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των υποκαταστημάτων (πάνω από 1.660), με μεγάλη διαφορά από την ΕΤΕ.


Πηγή: Ανοίγουν σήμερα στην Ελλάδα τα καταστήματα των Κύπρου, Λαϊκής, Ελληνικής μετά την απορρόφησή τους από την Πειραιώς | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/96925#ixzz2Oj1Gh563

Δεν υπάρχουν σχόλια: