Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου (ποδηλασίας) Elite Ανδρών και Γυναικών στην Αλίαρτο την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

 


      Ξεκινά την Παρασκευή 30/6/2023 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2/7/2023, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ποδηλασίας σε εθνικό επίπεδο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Elite Ανδρών και Γυναικών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

     Ογδόντα περίπου ποδηλάτες από 20 σωματεία της χώρας καθώς και Έλληνες ποδηλάτες, που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, θα συμμετάσχουν στους αγώνες, που ξεκινούν με την Ατομική Χρονομέτρηση, στην διαδρομή Αλίαρτος - Ακραίφνιο - Αλίαρτος απόστασης 40 χλμ για τους Άνδρες και 30χλμ για τις Γυναίκες Αθλήτριες.

       Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:30 και οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο ώρες αργότερα.  Για το χρονικό αυτό διάστημα, η οδός που συνδέει την Αλίαρτο με το Ακραίφνιο, καθώς και οι παράλληλοι της Εθνικής οδού από Ακραίφνιο μέχρι Κάστρο θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία οχημάτων, με εξαίρεση τους ποδηλάτες και τα συνοδευτικά τους, οχήματα.  Οι απονομές της Ατομικής Χρονομέτρησης θα διεξαχθούν την Παρασκευή στις 19:00 στον όμορφο χώρο στα Πέτρινα της Αλιάρτου.

      Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί Σάββατο και Κυριακή, στους Δελφούς και την γύρω περιοχή, με τους αγώνες αντοχής Γυναικών (91χλμ) και Ανδρών (161χλμ), αντίστοιχα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: