Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η ΚΕΕΕ στη Χαλκιδική για τις εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης

 


Εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας θα βρεθούν στη Χαλκιδική για τη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η κλειστή και στη συνέχεια η διευρυμένη συνεδρίαση, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο (οδός Πολυτεχνείου 58). 

Οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίαση της ΔΕ θα ξεκινήσουν με τις εισαγωγικές τοποθετήσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κ. Ιωάννη Κουφίδη, με θέμα την ατζέντα για το 2030 αναφορικά με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την οικονομική τους ανάπτυξη, και του προέδρου της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, με θέμα: «Οι προοπτικές ανάπτυξης της Χαλκιδικής στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής, της οικονομίας, της φιλοξενίας, και τα νέα έργα υποδομών που θα αναβαθμίσουν την περιοχή». Στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα στους επισήμους και στους προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων να θέσουν ερωτήματα και να τοποθετηθούν επί όλων των ζητημάτων που έχουν τεθεί. 

Οι εργασίες της ΔΕ της ΚΕΕΕ θα ολοκληρωθούν με την κοινή συνέντευξη τύπου (13.00-13.30) των προέδρων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κ. Ιωάννη Κουφίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: