Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Συνεχίζει να μας "προκαλεί" θετικά ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "Υηττός" - Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας

  
📸 Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που πραγματοποιούμε στο χωριό μας με θέμα "Οι γειτονιές μας" σε συνεργασία με τον επαγγελματία φωτογράφο και συγχωριανό μας Άγγελο Μίχα ( Angelos Mihas Photography ).
🤳 Φωτογραφίστε τις γειτονιές σας! Περιηγηθείτε στους δρόμους και βγάλτε προς τα έξω την ιστορία και την καθημερινότητα της γειτονιάς σας μέσα από εικόνες.
Απαθανατίστε όλα όσα σας κάνουν εντύπωση.. άψυχα κτίρια, δρόμους, αυτοκίνητα, σπίτια, κατοικίδια, δημόσια κτίρια, ανθρώπους.
Καταγράψτε αυτά που σας κινούν το ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας μας το χωριό μέσα από τη δική σας μοναδική οπτική. ❤️
📧 Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν μέχρι της 31/07/23 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας pol.syl.pavlou@gmail.com.
Στον τίτλο του email αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνό σας.
Με την παραλαβή θα σας αποστέλλουμε επιβεβαιωτική απάντηση.
✅ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με την υποβολή όσων φωτογραφιών επιθυμούν.
🖼️ Οι καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεχθούν από τον Άγγελο Μίχα και θα λάβουν μέρος στην ομαδική έκθεση, την οποία θα επιμεληθεί ο ίδιος, με θέμα "Οι γειτονιές μας", που θα πραγματοποιηθεί στο Παύλο έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα έξοδα της εκτύπωσης των φωτογραφιών θα καλύψει ο Σύλλογος μας.
✌️Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και θα αναρτηθούν στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.
💻 Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία των φωτογραφιών στον τομέα της φωτεινότητας, του κοντράστ, η μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη.
📱 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 6946527985 (Μαρία Ξηρογιάννη) ή στο 6983739138 (Κατερίνα Καραγιάννη).

Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "Υηττός"
❤️ Καλή επιτυχία! 📸📸📸




Δεν υπάρχουν σχόλια: