Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ημερίδα στην Αταλάντη για την κλιματική αλλαγή οργανώνει η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου


 Η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου διοργανώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την κλιματική αλλαγή, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στην Αταλάντη.

Νίκος Σουλιώτης, Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Δήμαρχος Καρπενησίου: "Η κλιματική αλλαγή είναι ήδη εδώ και οι επιπτώσεις της συνεχώς δυσμενέστερες. Ουσιαστικά είναι ένας από τους σημαντικότερους "εχθρούς" που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ενημέρωση από τους καθ' ύλην αρμόδιους είναι ένα από τα εφόδιά μας τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων. Αυτός είναι ο στόχος μας στην ημερίδα που διοργανώνουμε στις 8/7 στην Αταλάντη. Θέλω να ευχαριστήσω το Πράσινο Ταμείο αλλά και τους εισηγητές της ημερίδας για την πολύτιμη συνδρομή τους. Συνεργαζόμαστε για να καταστήσουμε τους Δήμους μας κλιματικά ουδέτερους και ταυτόχρονα για να είμαστε πιο ενημερωμένοι και πιο έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: