Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ποδηλατοβόλτα στη Δένδρη οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "Υηττός" - Παρασκευή, 23 Ιουνίου και ώρα 18.00



🚵 Το ποδήλατο είναι ένα όχημα μέσω του οποίου βρίσκεις την ελευθερία. Μαζί του, μέσα σε λίγο χρόνο, μπορείς να βρεθείς στην κορυφή ενός βουνού απολαμβάνοντας το τοπίο γύρω σου απαλλαγμένος από όλες τις αρνητικές σκέψεις.
🚴‍♂️Το ποδήλατο είναι συνδεδεμένο με τον πολιτισμό και την κουλτούρα.
Κάνοντας ποδήλατο με παρέα μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές και να έρθεις κοντά με άλλους ανθρώπους.
🙃 Είτε μόνος είτε με παρέα το ποδήλατο σου δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τον κόσμο και προάγει την ψυχική υγεία και τη δημιουργική σκέψη.
❣️ Για όλους τους παραπάνω λόγους, και για ακόμα περισσότερους, σας προσκαλούμε σε μια ποδηλατοβόλτα 4,5 χλμ την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στις 18:00. Σημείο συνάντησης μας θα είναι η Παιδική Χαρά Παύλου και ακολουθώντας μια διαδρομή προς την ιστορική περιοχή της Δένδρης, θα τερματίσουμε στον Ι. Ναό Οσίου Δαυίδ. Θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις όπου ο σύλλογος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες νερά και στο τέρμα θα υπάρχουν δροσεροί χυμοί για όλους.
👉 Ο Σύλλογος μας πρόκειται να συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι φέρουν αποκλειστική ευθύνη του εαυτού τους. Θα πρέπει επίσης να φροντίσουν για την ασφάλεια και τον εξοπλισμό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: