Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Επίκαιρη ενημερωτική ημερίδα για τους γονείς στον Ορχομενό - Τετάρτη, 15/2 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού.

 


Στο σύγχρονο σχολείο είναι σημαντικό να γίνονται κοινές δράσεις με τη συμμετοχή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και παράλληλα να συνεργαζόμαστε τα όμορα σχολεία για επίτευξη κοινών στόχων. 

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνουμε από κοινού το 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Ορχομενού, το Δημοτικό σχολείο Διόνυσου και το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο Ορχομενού, σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, μια ημερίδα σχετικά με τα παιχνίδια στις ψηφιακές συσκευές, το διαδίκτυο και την υπερβολική ενασχόληση. 

Στόχος είναι να ενημερώσουμε γονείς και εκπαιδευτικούς για τα διαθέσιμα λογισμικά γονικού ελέγχου, για τις ηλικιακές κατηγορίες παιχνιδιών και εφαρμογών και πώς μπορούμε με συνεργασία, να διασφαλίσουμε την σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών μας. 

Σε αυτή την προσπάθεια θα είναι μαζί μας και η κ. Μαρία Γκάρα Γεωργαντζίνου, ιατρός που είναι και γονέας και μέλος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και την ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή της. 

Σας περιμένουμε, την Τετάρτη, 15/2 και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ορχομενού. 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: