Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Regional Media Awards - Στην κριτική επιτροπή και ο Ορχομένιος δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης


 Με Πρόεδρο τη κα Σάγια Τσαουσίδου, Δημοσιογράφο και Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, θα αποφανθεί η Κριτική Επιτροπή για τα πιο καινοτόμα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της εγχώριας αγοράς και τις βέλτιστες πρακτικές τους. 

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Ο περιφερειακός τύπος έπαιζε, παίζει και θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας. Πρέπει να υποστηριχθεί αλλά και να βρεθούν τρόποι για να αναπτυχθεί περισσότερο. Τα βραβεία Regional Media Awards είναι μία επιβράβευση για το αξιόλογο έργο που επιτελούν».



Μαζί της 20 ακόμη ειδικοί του χώρου, εκπρόσωποι media agencies, θεσμικοί φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελέχη σημαντικών διαφημιζόμενων θα αναδείξουν τα κορυφαία ΜΜΕ εκτός Αθηνών,  μεταξύ των οποίων και ο Ορχομένιος δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Αριστ. Ρόδης. 


 

Εδώ, τα Τοπικά Μέσα θα ακουστούν πανελλαδικά!

https://www.regionalmediaawards.gr/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Regional%20Media%20Awards%20-%2017%2F06%2F2021#download-entry-guidelines

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: