Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πελώνη: Την ερχόμενη βδομάδα έρχονται ανακοινώσεις για μουσική σε εστίαση και ωράριο κυκλοφορίας

 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προαναγγέλλει ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα για μουσική στην εστίαση, απαγόρευση κυκλοφορίας και δεξιώσεις.

Μιλώντας στο OPEN, η Αριστοτελία Πελώνη, εξέφρασε την κατανόησή της σχετικά με την αγωνία των πολιτών, αλλά επεσήμανε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ιός «παραμένει ανάμεσά μας».

«Αν όλα πάνε καλά, την άλλη εβδομάδα θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επεσήμανε πως από την επόμενη εβδομάδα, θα γίνουν και άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τον οδικό χάρτη άρσης του lockdown.

Ενημέρωσε πως οι εμβολιασμοί στους πολίτες άνω των 60 έχουν φτάσει στο 75%, γεγονός που «είναι πολύ θετικό» και κάλεσε και τις άλλες ηλικιακές ομάδες να σπεύσουν να κάνουν το ίδιο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στην απόφαση της Βρετανίας να μην μπει η Ελλάδα στην πράσινη λίστα: «Η απόφαση είναι συντηρητική και σκληρή και έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός της χώρας. Ωστόσο γίνονται κινήσεις ώστε να μειωθεί ο αντίκτυπος». Πηγή 

https://www.bigpost.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: