Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Μνημόσυνο Ανθ/μου Ανδριτσόπουλου Γεωργίου - Οχτώ χρόνια εκδηλώσεις μνήμης και τιμής από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την 18/06/2021 συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Η Οικογένεια του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας κ. Γιώργος Κουλιάκης, ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας κ. Νικολάος Τριανταφύλλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, συνάδελφοι και συμπολίτες μας, έδωσαν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας την Πέμπτη 17/06/2021, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον Ήρωα Ανθυπαστυνόμο.

 Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας τα μέλη της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Αστυνομικοί από το σύνολο των υπηρεσιών της Δ.Α.Βοιωτίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων τις οποίες διοργανώνει η Ένωσή μας τον Ιούνιο κάθε έτους,  προς τιμήν του Ήρωα Ανθ/μου Γεωργίου Ανδριτσόπουλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ουσταμπασίδης Ρήγας.

 

    Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος θυσίασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τις ζωές των συναδέλφων του και την κοινωνική ασφάλεια των συμπολιτών του.

 Η φλόγα της ανάμνησής του θα παραμένει άσβεστη στο διάβα του χρόνου.

Η παρακαταθήκη του, αποτελεί χρέος ιερό για όσους υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας :

      ’Eς οωνός ριστος, μύνεσθαι περί Πάτρης’’.

  

*Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή τους, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, το κρεοπωλείο Τζουνάρας, το ψητοπωλείο ‘’Κοψίδια’’ και την Ακαδημία ποδοσφαίρου WEMBLEY.

*Από όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάσει νομοθεσίας self-test.

 

 

 

                                                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  Ζαχαρίας       ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: