Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Αναβαθμίζεται με Λυκειακές Τάξεις το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς - Ανακοινώσεις από τον Βουλευτή κ. Ανδρέα Κουτσούμπα και τη Δημοτική Αρχή


Μια σημαντική διεκδίκηση ανακοίνωσαν απόψε, πρώτα με ανάρτησή του ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Κουτσούμπας και ακολούθως ο Αντιδήμαρχος Λεβαδεών κ. Μιχάλης Σαγιάννης, όσον αφορά την αναβάθμιση του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς.

 Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «μετά από συντονισμένη προσπάθεια , αίτημα υλοποίησης και συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με την αρμόδια Υπουργό , μόλις εγκρίθηκε η λειτουργιά Τάξεων Λυκείου για το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς».

Λίγο αργότερα, ο κ. Σαγιάννης, πρόσθεσε ότι «έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, μετά από υπομονή και επιμονή, η ισχύς εν τη ενώσει αποδίδει καρπούς. Το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς, εκτός του ότι εμπλουτίζεται με νέες τάξεις, studio και με επιπλέον χώρο προαυλίου για αθλητικές δραστηριότητες, είναι γεγονός πως θα έχει πλέον και λυκειακες τάξεις αφού ήρθε και επίσημα η έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία τους.


Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για άλλους το Μουσικό Σχολείο στον Άγιο Γεώργιο, όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά αντίθετα εμπλουτίζεται και γίνεται πλήρως λειτουργικό» αναφέρει, εμφανώς ικανοποιημένος, στην ανάρτησή του ο Αντιδήμσρχος Λεβαδέων, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο, όπου και έχει την έδρα του το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς. «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα, τον βουλευτή κ. Ανδρέα Κουτσούμπα , καθώς και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για όλες τις ενέργειες τους και την επιτυχή έκβαση τους» καταλήγει ο κ. Σαγιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: