Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Απεργιακή συγκέντρωση της 16ης Ιουνίου - Συλλαλητήριο στην Αθήνα

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες – οι , στις 10 Ιουνίου , με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία, κυβέρνηση και εργοδοσία πήραν το μήνυμα!. Στις 16 Ιούνη συνεχίζουμε με νέα απεργία για να πεταχτεί το αντεργατικό έκτρωμα στον κάλαθο των αχρήστων!

 Συναδέλφισσες – οι , δεν   πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Υπερασπιζόμαστε κατακτήσεις και κεκτημένα δικαιώματα, όπως το σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.). Διεκδικούμε Εργασία και Ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια για όλους.

 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς, σταθερός στη διαχρονική του θέση και προσπάθεια για την συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου πάλης , ρήξης και ανατροπής των αντιλαϊκών – αντεργατικών πολιτικών και  όσων τις υπηρετούν και από την άλλη πλευρά ενός μετώπου υπεράσπισης των κοινωνικών αγαθών , της αλληλεγγύης , της ίδιας της δημοκρατίας ,  απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του , σε όλους τους εργαζόμενους, Έλληνες και μετανάστες, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ,  στους ανέργους και τους συνταξιούχους , στους αγρότες, στη  νεολαία , στους ελεύθερους επαγγελματίες , σε κάθε πολίτη ,  να πάρουν μέρος στην Απεργιακή Συγκέντρωση Της 16ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό , καλούμε άπαντες  να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και στο Συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, ώρα 5:00 το απόγευμα.

Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία που θα αναχωρήσουν  στις 13.00΄από το Ζάππειο.

Όσοι επιθυμούν,  να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο:22610 28344 και 2261350883 και ώρες 9.00΄- 14.00΄. 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 


                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ               ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: