Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Στερεοελλαδίτης κ. Χρήστος Σταϊκούρας έσπασε ρεκόρ καθώς εμφανίστηκε στο υπουργείο πρώτος απ` όλους!

Ήταν κάτι αναμενόμενο αλλά έγινε και πράξη καθώς πολλοί από τους υπουργούς του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασαν στον χώρο εργασίας του πριν από τις 8 το πρωί  δείχνοντας ότι δεν θέλουν να  χάσουν ούτε ένα λεπτό. Ο Χρήστος Σταϊκούρας έσπασε ρεκόρ καθώς εμφανίστηκε στο υπουργείο λίγο μετά τις επτά το πρωί. Λίγο μετά τις επτάμισι το πρωί έφτασε στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν σχολίασε πως δεν γίνεται να αφεθεί καμία μέρα να πάει χαμένη ενώ παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα να ξεκολλήσουν οι επενδύσεις.

« Πρώτη μέρα δουλειάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη, η ενημέρωση συνεχίζεται γιατί τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα, ετοιμαζόμαστε για το νομοθετικό έργο». Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα όσον αφορά την πολυσυζητημένη υπόθεση της Lamda Development, γνωστοποίησε ότι ήδη είχε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Οδυσσέα Αθανασίου, για την επένδυση στο Ελληνικό.
«Είχα μια πρώτη ενημέρωση για τα ακριβή στάδια προκειμένου να ξεκινήσει η επένδυση στα αλήθεια και να ξεκολλήσει το έργο. Είναι ένα σύνθετο έργο, επειδή, όμως, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά ενδιαφέρον θα συντονίσει τα εμπλεκόμενα υπουργεία για να πάμε γρήγορα». Διαβάστε αναλυτικά... https://www.eleftherostypos.gr/politiki/435032-se-theseis-maxis-apo-to-proi-oi-neoi-ypourgoi-poioi-eftasan-protoi-sta-ypourgeia/?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post

Δεν υπάρχουν σχόλια: