Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ολική επαναφορά του κ. Γιάννη Καράμπελα στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό μ` ένα σαφές μήνυμα: «Ουδέποτε χρησιμοποίησα τη θέση μου για να εξυπηρετήσω προσωπικές υποθέσεις»

Μια ώρα αρχύτερα θα ήθελε ο κ. Γιάννης Καράμπελας να γίνουν οι εθνικές εκλογές στη χώρα μας! Αυτό ήταν ένα από τα πολλά πολιτικά μηνύματα που έστειλε ο τ. Βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ και θερμός υποστηρικτής της πολιτικής στρατηγικής του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από τη μαζική πολιτική ομιλία που οργάνωσε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας με προσκεκλημένο τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ και την υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Ελένη Παναγιωταρέα. Την ομιλία του συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μάρω Λεονάρδου.  Στο κάλεσμα του κ. Καράμπελα παρόντες ήταν πολλά κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης στη Νομό, υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και δεκάδες πολιτικοί του φίλοι. 





Παρά την κακοκαιρία που πλήττει αυτές τις μέρες του Μάρτη και τη Βοιωτία, η πολιτική συγκέντρωση του κ. Γιάννη Καράμπελα το βράδυ της Πέμπτης στη Λιβαδειά, αποτέλεσε την ευκαιρία για να «πέσει σαν βροχή» η κριτική στην στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικά, οικονομικά και επίκαιρα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τόσο στην ομιλία του οικοδεσπότη, όσο και των προσκεκλημένων του.

Μια βραδιά όπου ακούστηκαν πολλές αλήθειες για την πραγματικά κατάσταση της χώρας μας μετά από μια δεκαετή πορεία με μνημονιακές επιταγές, με τους ομιλητές να ξεδιπλώνουν παράλληλα και την πραγματική και λελογισμένη πολιτική λύση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.   Αξιοσημείωτο ήταν το κλείσιμο της τοποθέτησης του κ. Γιάννη Καράμπελα, όσον αφορά την προσωπική του πορεία στην εγχώρια πολιτική μας ζωή. «Απ`  όποια θέση κι` αν υπηρέτησα τον κόσμο» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του «ουδέποτε χρησιμοποίησα τη θέση μου για να εξυπηρετήσω προσωπικές υποθέσεις, ασφαλώς ούτε και της οικογένειας μου. Αυτό αποτελούσε για μένα πάντοτε μια κόκκινη γραμμή σ` όλη μου την πολιτική και αυτοδιοικητική πορεία».



Ο κ. Θεοδωρικάκος στη συνέχεια ανέλυσε τους κύριους τομείς όπου η ΝΔ σήμερα έχει να δώσει μια νέα πολιτική λύση, με τις Ευρωεκλογές για το κόμμα του να αποτελεί το «πρώτο δημοψήφισμα» αντίδρασης στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές και μαζική ψήφο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ζήτησε από τη Λιβαδειά η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Ελένη Παναγιωταρέα.



 







 Η βραδιά έκλεισε με πολιτικό διάλογο καθώς πολιτικές τοποθετήσεις αλλά και ερωτήματα τέθηκαν από κορυφαία πολιτικά στελέχη της ΝΔ στο Νομό μας όπως ο Δημήτρης Σύρμος, η κα Λουκία Θεοδώρου Μαγουλά, ο κ. Κωνσταντίνος Σταϊκος, ο κα Σωσώ Μανάρα Μαυράκη και ο κ. Σταμάτης Δάρρας. 


Δείτε ακόμη το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας με τις δηλώσεις τους... 




Δεν υπάρχουν σχόλια: