Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η κα Φιλιώ Χαλιώτη (μ)πλέκει τις Ορχομένιες σε.. νέες περιπέτειες για καλό σκοπό!


«Ελάτε να πλέξουμε και να προσφέρουμε»! Μ` αυτή την προτροπή η δημιουργική κα Φιλιώ Χαλιώτη στον Ορχομενό κάλεσε τις φίλες της και πελάτισσες  - εκπαιδεύτριές της για να πλέξουν σκουφάκια για τα παιδιά που έχει στην προστασία του το Σωματείο « ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ένα σωματείο αφοσιωμένο στην προστασία και φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο.




Κι` εκείνες ανταποκρίθηκαν μαζικά και χθες, Κυριακή  μαζεύτηκαν στο Daily Habit (cafe του Γιάννη και Έφης Εκμετζόγλου) για να ξεκινήσουν την προσφορά τους!  Πήραν τις βελόνες και τα βελονάκια τους και έπλεξαν με πολύ αγάπη, όπως θα έκανε κάθε μητέρα για να ομορφύνει με τις δημιουργίες της το δικό της παιδί.
«Είμαι χαρούμενη που το κάλεσμά μου προς τις κυρίες της πόλης μας είχε ανταπόκριση. Αυτό που ζήτησα από τις κυρίες ήταν να διαθέσουν μικρό κομμάτι από τον χρόνο τους. Ξεκινήσαμε με την προσφορά μας στην Πρωτοβουλία για το Παιδί και μετά θα ακολουθήσουν άλλα ιδρύματα. Τα υλικά είναι δική μου χορηγία. Οι συναντήσεις μας θα είναι κάθε δεύτερη Τετάρτη σε κάποιο καφέ, κάθε φορά διαφορετικό, της πόλης μας» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS η ανεξάντλητη Φιλιώ. Μπράβο της και μπράβο σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: