Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ριζική αναβάθμιση του Εργαστηρίου Πληροφορικής στο Γενικό Λύκειο Ορχομενού


Με ριζική αναβάθμιση στην ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών του Γενικού Λυκείου Ορχομενού στον τομέα των νέων τεχνολογιών ισοδυναμεί η πρωτοβουλία της Δνσης να επενδύσει στον εκσυγχρονισμό του Εργαστηρίου Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, αλλάχθηκαν όλες οι οθόνες από ιδίους πόρους και τοποθετήθηκε  διαδραστικό σύστημα από πρόγραμμα ΕΣΠΑ του υπουργείου Παιδείας, κ.α.

ΠΡΙΝ 



Αυτή την στιγμή το Γενικό Λύκειο Ορχομενού διαθέτει 3 χώρους εξοπλισμένους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές (εργαστήριο πληροφορικής, βιβλιοθήκη και μία αίθουσα ακόμα), χώροι που χρησιμοποιούν καθημερινά οι μαθητές μας.

ΜΕΤΑ 



Όπως βλέπετε και στο σχετικό φωτορεπορτάζ, το εργαστήριο πριν … δεν έχει καμιά σχέση με το εργαστήριο μετά. Κι` επειδή ένας καλός λόγος  πρέπει να λέγεται για όσους υπερβαίνουν το ρόλο τους, αναζητούν τρόπους να ενισχύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας και διαθέτουν τον πολύτιμο χρόνο τους εκτός ωραρίου εκπαίδευσης, το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει για άλλη μια φορά τον Διευθυντή κ. Γιάννη Κωτσαλά για την εν γένει αναβάθμιση του ΓΕΛ Ορχομενού καθώς και τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Θειακούλη για τον προσωπικό του κόπο .  

Από εμάς έχετε τα θερμά συγχαρητήρια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: