Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Για πρώτη φορά Λύκειο των Ελληνίδων θα παρελάσει στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λιβαδειά


Ένα χρόνο πριν και με το άκουσμα πως… «ιδρύεται Παράρτημα του Λυκείου των Ελληνίδων» στη Λιβαδειά (https://orchomenos-press.blogspot.com/2018/04/blog-post_55.html) , πολλοί απόρησαν; Ποιος, ποιοι, που κ.τ.λ. Η επίσημη παρουσίαση της σύστασής του και πολύ περισσότερο το πρώτο ΔΣ που συστήθηκε με Πρόεδρο τη ρομαντική κα Μαρία Νυδριώτου-Ραυτογιάννη όπως και όλες τις κυρίες που την πλαισίωσαν - Αντιπρόεδρος: Καίτη Καραμάνη-Βαρελά, Γεν. Γραμματέας: Αργυρω Ανέστη, Ταμίας: Μαρία Τζώρτζου-Μιχάλη, Οικονομική Έφορος: Μαρία Νυδριώτου-Ραυτογιάννη και τα Μέλη Δ.Σ. Ιωάννα Αποστόλου, Φανή Σιδηρά και Βάσω Ρήγα – φανέρωσαν σε όλους μας την αποφασιστικότητα αυτών των γυναικών να θεμελιώσουν στην «Αρχοντοπούλα της Ρούμελης» ένα ακόμη κρίκο στην μεγάλη αλυσίδα του Λυκείου των Ελληνίδων στην πατρίδα μας.

Ένα χρόνο μετά, η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων – Παράρτημα Λιβαδειάς θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Με τη δική τους σημαία,  άνδρες και γυναίκες, με αυθεντικές, παραδοσιακές ενδυμασίες θα εμπλουτίσουν τη φετινή μαθητική παρέλαση και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποσπάσουν το πιο θερμό χειροκρότημα. 

Απόδραση στη Μονεμβασιά…


Παράλληλα, αξίζει να θυμίσουμε πως το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Λιβαδειάς οργανώσει στις 6 και 7 Απριλίου 2019 μια διήμερη απόδραση στη ξεχωριστή Μονεμβασιά!!! Στην τιμή των 60 ευρώ περιλαμβάνεται η μεταφορά, το ξενοδοχείο και πρωινό. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Μαρία Νυδριώτου, στα τηλέφωνα 22610 27042 και 6974 002352, όπως επίσης και στο ταξιδιωτικό γραφείο Orion Travel στο τηλέφωνο 22610 26501.



Δεν υπάρχουν σχόλια: