Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

www.fokidanews.gr: Καλωσορίζουμε ένα ακόμη υπερτοπικό μέσο ενημέρωσης !!!

To http://www.fokidanews.gr   αποτελεί τον διαδικτυακό βραχίονα της ανεξάρτητης εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ. Είναι ένα υπερτοπικό μέσο ενημέρωσης που κάνει χρήση όλων των πολυμεσικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη διαδραστική επικοινωνία. Παρέχει συνεχή και 24ωρη ενημέρωση για όλα όσα απασχολούν την κοινότητα της Φωκίδας και απευθύνεται σε όλους όσοι ζουν σε αυτή ή κατάγονται από αυτή ή ενδιαφέρονται για αυτή. Φιλοδοξεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα να αναβαθμίσει και να εμπλουτίσει την πολυφωνία στον τόπο μας στη βάση της ισηγορίας, να παράσχει τις αναγκαίες για όλους μας χρηστικές πληροφορίες, να καλύψει τα γεγονότα που καθορίζουν τη ζωή μας και δημιουργούν τις προοπτικές για ένα όσο το δυνατόν πιο αξιοβίωτο μέλλον, να θέσει την ατζέντα της καθημερινής ειδησεογραφίας στη σωστή της βάση και να προσεγγίσει βαθύτερα και πλατύτερα τις εξελίξεις που συνθέτουν τη σημερινή πλουραλιστική πραγματικότητα, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς δογματισμούς κι ιδεοληψίες και, πρωτίστως, χωρίς εξαρτήσεις. Κυρίως όμως σχεδιάστηκε να αποτελέσει το απαραίτητο βήμα έκφρασης για κάθε πολίτη, για κάθε μέλος που συναποτελεί το μωσαϊκό του κόσμου μας, αλλά και για να προσφέρει την αναγκαία διέξοδο προς τη δημόσια σφαίρα σε κάθε άτομο που αισθάνεται αποκλεισμένο ή υποβαθμισμένο από αυτή, χωρίς το περιεχόμενό του να προορίζεται να αναπαραγάγει αποκλειστικά και μόνο την κυρίαρχη οπτική των κάθε λογής ελίτ.
Πριν απ όλα όμως σχεδιάστηκε για να πάρει τη μορφή που θα του δώσουν οι αναγνώστες του, οι οποίοι είναι οι μόνοι πραγματικοί υπεύθυνοι κριτές του! Η συμβολή όλων σας προς αυτό το στόχο δεν είναι απλώς επιθυμητή. Είναι αναγκαία!
Γίνετε καθοριστικά χρήστες και ενεργοί αναγνώστες του υπερτοπικού αυτού ιστοτόπου! Στείλτε μας χωρίς δισταγμό το υλικό, τις ειδήσεις, τα άρθρα και τα σχόλιά σας και συν-διαμορφώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, καθώς και το ύφος και τη θεματολογία του δημόσιου διαλόγου στον τόπο μας. 
Γιατί η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ είσαι εσύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: