Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο στη Βοιωτία

Δήμος Τανάγρας: Όλα τα σχολεία κλειστά
Δήμος Ορχομενού: Όλα τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία  στις Τ.Κ. Ακραιφνίου και Κοκκίνου που θα μείνουν κλειστά.
Δήμος Αλιάρτου Θεσπιών: Όλα τα σχολεία στην έδρα του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Θεσπιών που θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 9.00 το πρωί.
Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας: Στην Αράχωβα κανένα σχολείο δεν θα λειτουργήσει. Στο Δίστομο όλα τα σχολεία θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 10.00 εκτός του νηπιαγωγείου που θα μείνει κλειστό. Κλειστό θα παραμείνει και το νηπιαγωγείο στο Στείρι. Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στα σχολεία της Αντίκυρας και της παραλίας Άσπρων Σπιτιών.
Δήμος Λεβαδέων : Τα σχολεία Κυριακίου και Αγίας Τριάδας θα παραμείνουν κλειστά και όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά στις 9.00 το πρωί.
Δήμος Θηβαίων: Όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10.00 εκτός από τα νηπιαγωγεία Καπαρελίου, Μελισοχωρίου και Πλαταιών, το δημοτικό σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΚ Λουτουφίου που θα παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: