Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Την Ορχομένια ερμηνεύτρια Δήμητρα Μεταλλινού τίμησε η γενέτειρά της



Ένα δικό μας κορίτσι, μια ακόμη ταλαντούχα Ορχομένια, η Δήμητρα Μεταλλινού (Καθύκουρη)  με εξαιρετικές σπουδές στη μουσική, χαράζει εδώ και χρόνια μια  πολυσχιδή πορεία στο τραγούδι, στη δισκογραφία αλλά και σε νυχτερινές εμφανίσεις.

Ένα ακόμη ταλέντο, που ξεπετάχθηκε μέσα από το φυτώριο της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού, γεγονός το οποίο δεν ξεχνά ποτέ σε καμιά δημόσια αναφορά της. Όπως και δεν ξεχνά τον τόπο που την ανέθρεψε, επιστρέφοντας συχνά πυκνά στην πόλη μας, στο πατρικό της, τους δικούς της ανθρώπους και στους φίλους της από τα παλιά.
Η ταλαντούχα Δήμητρα, λοιπόν, ήταν στην αυγή του 2019 το κεντρικό πρόσωπο για τους Συλλόγους Οικολόγων και Φυσιολατρών Ορχομενού, που με ομόφωνη απόφαση των ΔΣ αποφάσισαν να της αποδώσουν συμβολικά μια τιμητική πλακέτα, μέσα από την οποία θέλησαν να της φανερώσουν πως ο Ορχομενός παραμένει για εκείνη αλλά και όλους τους απόδημους Ορχομένιους μια τεράστια αγκαλιά.



Την πλακέτα έδωσε ο π. Χαράλαμπος, ο οποίος ευλόγησε και τη βασιλόπιτα, μαζί με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν αυτούς τους Συλλόγους με την πολυσχιδή επίσης δράσης τους για πάνω από δύο συνεχόμενες δεκαετίες.

Εμφανώς συγκινημένη για την τιμή στο πρόσωπό της, η αγαπητή Δήμητρα παρέλαβε την πλακέτα της, ευχαριστώντας τους πάντες για την επιλογή τους και την παρουσία τους και έγραψε μέσα από τον λογαριασμό της στα social media: «Όταν η βράβευση έρχεται από τον τόπο σου η χαρά είναι διπλή!! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συγχωριανους μου, σε όσους μοιράστηκαν μαζί μου χθες βράδυ αυτή την μοναδική στιγμή για μένα!!! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Θοδωρή Απογενη πρόεδρο του Οικολογικού Συλλόγου Ορχομενού και τον κύριο Θεοδόσιο Κεραμμυδα πρόεδρο του Συλλόγου Φυσιολατρων Ορχομενού καθώς και τον καρδιακό μου φίλο από τα μαθητικά χρόνια, δημοσιογράφο και πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Ορχομενού Λάμπρο Ρόδη για την υποστήριξη, την αγάπη κι αυτή τη ζεστή αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα!!! Τέλος ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πάτερ Χαράλαμπο και καθηγητή μου στο σχολείο για την απονομή που μου έκανε και την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια!!!  Θα είμαι πάντα κοντά σας!!!»

Μάλιστα η δική μας Δήμητρα δεν θα μπορούσα να μην χαρίσει σ` όλους κι` ένα δικό της τραγούδι, από την προσωπική της δισκογραφία... 


Το ORCHOMENOS PRESS της εύχεται
το άστρο της να λάμψει ακόμη πιο ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: