Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το 2019 καλωσόρισε και επίσημα το πρότυπο ίδρυμα της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς




Την Κυριακή 13-1-2019 καλωσορίσαμε το νέο χρόνο στην κατάμεστη αίθουσα της Εστίας Μητέρας με την κοπή της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατος κκ Γεώργιο και σεβαστούς πατέρες.














Η Πρόεδρος κ Χριστίνα Αγγέλου χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και η φιλόλογος κ. Κατερίνα Δημοκα μίλησε με λόγο μεστό και γλαφυρό για " τις γειτονιές του χρόνου " . 
Τιμήσαμε με τι σήμα φιλίας της ACWW τις κυρίες : Ρούλα Πατή, Κατερίνα Ζαχείλα, Μαρία Κατόπη, Άννα Καραγκούνη, Μαρία Σύρου, Κατερίνα Δημοκα και Αγγελική Βασιλείου για την προσφορά τους στο έργο της Εστίας Μητέρας
Η χοραρχης και ψαλτρια κ Αγγελική Βασιλείου με την χορωδία του ΣΔΚ δημοτικού σχολείου Ερυθρών παρουσιασαν ενα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα- αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσανη
Το φλουρί πετυχε η κ. Μίνα Γαλανάκου






Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Ανδρέας Κουτσουμπας, η Αντιπεριφερειαρχης κ. Φανή Παπαθωμα, η Δήμαρχος κ. Γιώτα Πουλου , Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοι και Δημοτικοι Συμβουλοι, η πρώην υπουργός κ. Κατερίνα Μπατζελη, οι πρώην βουλευτές κ.κ Γιαννάκης και Καραμπελας, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Γιώργος Βασιληάς, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιαδης , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μέλη, φίλες και φίλοι της Εστίας Μητέρας . 







Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: