Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο κ. Ηλίας Τραμπάκουλος νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων και Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας “Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας”


Ορκίστηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2018 ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων  κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, ως πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος του συνδυασμού “Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας”, εκλογικής περιφέρειας Θήβας, στη θέση του παραιτηθέντος Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας και Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωάννη Κόρδατζη.

Η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων Θηβαίων κ.κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη και Σπύρου Κίτσου. Ο κ. Δήμαρχος  ευχήθηκε στον κ. Τραμπάκουλο καλή θητεία, να είναι καλορίζικος και να έχει τη δύναμη και τη θέληση που απαιτείται για να ανταποκριθεί επάξια στα νέα του καθήκοντα, όπως και ο προκάτοχός του.

Ο κ. Κόρδατζης υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για προσωπικούς λόγους και στην επιστολή του δήλωσε ότι ο κ. Τραμπάκουλος θα εκπροσωπεί εφεξής την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας” ως Επικεφαλής αυτής, μετά από σχετική απόφαση που ελήφθη σε συνεδρίασή της . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: