Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήριο για τις εορταστικές εκδηλώσεις “Γαϊτανάκι Λιβαδειάς 2018”



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις “Γαϊτανάκι Λιβαδειάς 2018”, βασικός στόχων των οποίων είναι η αναβίωση των τοπικών αποκριάτικων εθίμων και η διατήρηση της ντόπιας λαϊκής παράδοσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λεβαδέων διοργάνωσε εκδηλώσεις σε όλες τις συνοικίες της πόλης και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου (Δ.Κ. Λιβαδειάς και Κυριακίου και στις Τ.Κ. Ανθοχωρίου, Αγίου Βλασίου, Αγίου Γεωργίου, Δαύλειας και Λαφυστίου), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή και στήριξη συλλόγων, φορέων και εθελοντών.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Λιβαδειάς που συμμετείχαν στο Γαϊτανάκι των σχολείων, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς “Το Γαϊτανάκι”, τους Κουδουναραίους Διστόμου, τον πολιτιστικό σύλλογο “Αμαρυλλίς”, το σύλλογο Ευρυτάνων “Τα Άγραφα”, το σύλλογο Ελικωνίων επαρχίας Λιβαδειάς, το σύλλογο Πελοποννησίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αγίου Γεωργίου,τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Γεωργίου,  την Α.Ε. Πανγεωργιακού. 

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές για τη βοήθεια και τη στήριξη που προσφέρουν στην προσπάθεια του Δήμου για τη υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων και την συνέχιση των εθίμων του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: