Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου του στις 16-18 Μαρτίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 
ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου του στις 16-18 Μαρτίου, με βάση την καθαρή εντολή των 212.000 συμπολιτών για την αναγέννηση της παράταξης.
Η απόφαση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και του Πολιτικού Συμβουλίου για ένα ΑΝΟΙΚΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ Συνέδριο, καθοριστικό σταθμό για την οριστική ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, ανοίγει νέους δρόμους για την Ελλάδα και την κοινωνία.
Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων για να εκφράσει την νέα ελπίδα για το λαό μας.
Έχουμε στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας με προοδευτικό πολιτικό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων για να αντιμετωπίσουμε οριστικά τα αίτια της κρίσης και να οδηγήσουμε την Ελλάδα και την κοινωνία σε μια νέα περίοδο δημιουργίας, προόδου και ευημερίας σε στέρεες βάσεις.
Για τις προσυνεδριακές διαδικασιες ορίστηκε προσωρινό συντονιστικό νομαρχιακό όργανο το οποίο στελεχώνουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων-κινήσεων που πρόσκεινται στο Κίνημα Αλλαγής , ετσι οι Βενιζέλος Κωστας(ΠΑΣΟΚ),Καστρίτης Ιωάννης(ΚΙΔΗΣΟ),Μπάκας Δημήτριος(ΠΟΤΑΜΙ),Καρακικές Σεραφείμ(ΔΗΜΑΡ),Κόκκινος Σπυρος(ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ),Αγγέλου Μίμης(εκπρόσωπος Νίκου Ανδρουλάκη) και Καρβούνης Άρης(εκπρόσωπος Φώφης Γεννηματά) αποτελούν την επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για όλες τις προσυνεδριακές διεργασίες .
Για την εκλογή συνέδρων:
·        Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μάρτη .
·        Δικαίωμα ψήφου θα έχουν και οι 212 χιλιάδες συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος στις 12 Νοεμβρίου και έχουν εγγραφεί ως μέλη ως τις 26 Φλεβάρη .
·        Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ηλεκτρονικά στο www.kinimaallagis.gr.
·        Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ανά Καλλικρατικό δήμο με ένα (1) σταυρό επιλογής.
·        Μοναδική ποσόστωση αυτή του φύλου με 30%
·        Τα σημεία εκλογής θα είναι τα ίδια με τη διαδικασία εκλογής επικεφαλής στις 12 Νοέμβρη.
·        Η οικονομική υποχρέωση για όσους λάβουν μέρος στην διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα είναι 1 ευρώ.
·        Η κατάθεση υποψηφιότητας για την εκλογή συνέδρων συνοδεύεται από 10 ευρώ χωρίς άλλη υποχρέωση μέχρι και το συνέδριο.
·        Οι σύνεδροι που θα μετέχουν ως εκπρόσωποι Φορέων, Κομμάτων/Κινήσεων, τα μέλη της ΟΕΣ, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές κ.λ.π., θα καταβάλουν 20 ευρώ με την παραλαβή της κάρτας Συνεδρίου.

Οι πολιτικές θέσεις-προτάσεις που θα συζητηθούν στο συνέδριο θα παρουσιαστούν σε προσυνεδριακή εκδήλωση-συνεδρίαση που θα αποφασιστεί απο το προσωρινό νομαρχιακό συντονιστικό όργανο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: