Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

O Ορχομένιος χοράρχης κ. Παρασκευάς Σανιδάς τιμήθηκε στο 1ο χορωδιακό φεστιβάλ στα Λεύκτρα - Διαχρονικός πρεσβευτής του τόπου μας η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού

Ο κ. Παρασκευάς Σανιδάς 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το 1ο χορωδιακό φεστιβάλ στα Λεύκτρα. Την εκδήλωση πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων και συγκεκριμένα η γυναικεία χορωδία του συλλόγου με χοράρχη τον πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών και καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Αντώνη Τσαρουχά.




Σε αυτήν συμμετείχαν οι χορωδίες Συλλόγου Καλλιτεχνικής πορείας Ορχομενού με μαέστρο τον Κο Κοσμίδη Γεώργ
ιο και η χορωδία Κυριακίου με μαέστρο τον Κο Παρασκευά Σανιδά.  Στα πλαίσια του χορωδιακού φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και η βράβευση ως επίτιμου προσκεκλημένου μας του Κου Παρασκευά Σανιδά.

 

Επίσης παρευρέθησαν ο σεβαστός Πατέρας Νικόλαος εφημέριος του χωριού , ο Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεύκτρων Κος Μητσάκης Γεώργιος καθώς και κύριοι των τοπικών αρχών.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Λεύκτρων συνοδεία κλαρίνου από τον Κο Κυριάκου Γεώργιο, κιθάρας από τον Κο Παππά Χρήστο και πλήκτρα από τον Κο Δημήτρη Ζωγράφο η οποία κράτησε μέχρι αργά.
Ο κ. Παρασκευάς Σανιδάς με τον κ. Αντώνη Τσαρουχά 








ΥΓ.  Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει τον χοράρχη κ. Π. Σανιδά 
για την αναγνώριση του έργου του. Συγχαρητήρια και στα μέλη της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού που κατάφεραν να ανανεωθούν σημαντικά αλλά πρωτίστως να καταφέρνουν να είναι διαχρονικοί πρεσβευτές του τόπο μας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: