Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκφράζει την θλίψη του, για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον  απροσδόκητο θάνατο του Βουλευτή και πρώην Υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου, ενός πολιτικού άνδρα, ο οποίος έθεσε την ξεχωριστή, δική του, προσωπική σφραγίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας και φυσικά της Βοιωτίας.
Ο Ευάγγελος Μπασιάκος, μέσα από την πολιτική διαδρομή του, ανέδειξε τις διαχρονικές αξίες μιας πολιτικής, όπως θα έπρεπε να είναι. Πολλή δουλειά και αποτελεσματικότητα, υψηλό ήθος και αδιαμφισβήτητη εντιμότητα, αλλά και άμεση επαφή με τους πολίτες, ηπιότητα και χαμηλοί τόνοι.
Αν και η δράση του είχε πολλές φορές διεθνή διάσταση και τύγχανε της ανάλογης αναγνώρισης παρέμενε πάντα προσηλωμένος στις ανάγκες και τις αγωνίες της ιδιαίτερης πατρίδας του και των ανθρώπων της. Ο θάνατος του αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την Βοιωτία.  
Η τοπική επιχειρηματική κοινότητα είχε την τύχη να συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με τον εκλιπόντα και πάντα στο πρόσωπο του αναγνώριζε ένα πολιτικό σύμμαχο και ένα έντιμο συνομιλητή.
Το Επιμελητηριο Βοιωτίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: