Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

14 εκπαιδευόμενοι του ΙΕΚ Λιβαδειάς παρουσίασαν στο χώρο τους το... Alter Ego τους!





 Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά δεκατέσσερις συνολικά εκπαιδευόμενοι του ΙΕΚ Λιβαδειάς – στην ειδικότητα τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος – σχεδιασμού κοσμήματος – με την προτροπή των εκπαιδευτών τους κκ. Έφης Πέτσα – Στάμου και Μάρως Ρόδη και την έγκριση της ανοικτόμυαλης Δνσης, παρουσίασαν απόψε στο χώρο τους την έκθεση «Αlter Ego». Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί!







Η αρχιτέκτονας κα Μάρω Ρόδη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων κα Έφη Πέτσα - Στάμου

Μια έκθεση εναλλακτικού χειροποίητου κοσμήματος με ανακυκλώσιμα υλικά στο χώρο υποδοχής του Δ.Ι.Ε.Κ Λιβαδειάς, γεγονός που άλλαξε την ατμόσφαιρα στο σχολείο τους και έδωσε την ευκαιρία σε γνωστούς και φίλους να έρθουν να τους συγχαρούν για την πρόοδό τους!
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, η Γεν. Γραμματέας του Παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δικηγόρος κα Αγγελική Μπίνιου, η πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων κα Έρη Κεχαγιά ενώ εντυπωσιακή ήταν και η υποστήριξη της έκθεσης από τους υπόλοιπους εκπαιδευτές του ΙΕΚ και  τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Λιβαδειάς. 
Η πρωτοβουλία τους αυτή αποκτά μια ξεχωριστή αξία εξ` αιτίας της εξωστρέφειας που επιδεικνύει το ΙΕΚ την παρούσα χρονική στιγμή, παρ` όλο που χρόνια τώρα σ` όλα του τα τμήματα γίνεται εξαιρετική δουλειά από τη Δνση και τους εκπαιδευτές του. Μπράβο σας! 

Οι εκπαιδεύτριες, οι εκπαιδευτές και ο Δντης του ΙΕΚ Λιβαδειάς κ. Λεωνίδας Σωτήρχος .
 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: