Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Αύριο το πρώτο πιλοτικό δρομολόγιο του προαστιακού περνάει από τη Βοιωτία!!!

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τη Δευτέρα, 20/2/2017, ξεκινά πιλοτικά ένα νέο πρωινό δρομολόγιο Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα. Η αμαξοστοιχία θα αναχωρεί στις 04.24 από την Αθήνα με προορισμό την Τιθορέα και, αντίστροφα, στις 06.36 από την Τιθορέα με προορισμό την Αθήνα. Η αμαξοστοιχία θα πραγματοποιεί στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα, Οινόη, Αυλώνα, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, ΣΚΑ, Αθήνα και Ρουφ.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται μόνο τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (όχι Σάββατα, Κυριακές και αργίες), και δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους των περιοχών που διέρχεται το τραίνο, να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες από την Αθήνα προς τις βιομηχανικές περιοχές της Αττικής και μέχρι την Τιθορέα. Αντίστροφα, οι κάτοικοι πόλεων του Νομού Βοιωτίας θα μπορούν τις πρωινές ώρες να μεταβούν άνετα και οικονομικά προς την Αθήνα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρομολογώντας το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ικανοποιεί ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων περιοχών όπως η Λιβαδειά, η Αλίαρτος, η Θήβα, κ.λπ. και ευελπιστεί στην ανάλογη στήριξη του, από το επιβατικό κοινό, αλλά και από τους τοπικούς φορείς. Πηγή www.siriosfm.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι όμως χρειάζεται να βάλουν Κ μεταφορικό μέσο για να πηγαίνουν οι κάτοικοι ΤΗς ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑς νομού Βοιωτίας στον σιδηροδρομικό σταθμό. Αν είναι ποτέ δυνατόν...το λεωφορείο βρήκαν να καταργήσουν?