Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 1η Νυχτερινή Παρέλαση στον Ορχομενό - Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι σ` ένα υπαίθριο αποκριάτικο πάρτι από τη Σκριπού μέχρι την Πετρομαγούλα!!!


Ηρθε η ωρα να γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα!!!! Λίγο πριν τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακης, το Σάββατόβραδο, 25 Φεβρουαρίου 2017  και παρά το ψιλόβροχο πραγματοποιήθηκε με ασύλληπτη επιτυχία η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΉ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ!!

































































Ενα ολόφωτο καρναβαλικό άρμα ξεκίνησε  απο την πλατεία του Αγιου Σωστη και αφού ακολουθήσει την κεντρική οδο της 28ης Οκτωβριου κατέληξε στην κεντρική πλατεία Ηρώων για ξεφάντωμα με πολλές εκπλήξεις!!!!
Η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των καρναβαλικων εκδηλώσεων του Πολιτιστικου και Παραδοσιακου Συλλογου Ορχομενου και του Δημου Ορχομενου με την συμμετοχή των: Κουκουγερων, Λαογραφικού Ομιλου Ορχομενου, Μοτολεσχη Ορχομενου, Λυκειο Ορχομενου, Σύλλογος Άσκηση Υγεία Ψυχαγωγία, Φροντιστηριο Αγγλικων Μαριγιαννας Δουνη, Φροντιστηριο Αγγλικών Σπυριδουλας Τσαπρα, Οιποτες του Θεατρου, Χορευτικη ομαδα Latin, Ορχομενός RUNNERS, Ε.F.H STUDIO, Σχολη μπαλέτου της Εφης Μηλιωτη και όλους τους Καρναβαλιστες.

Η πομπή κατέληξε στην κεντρική πλατεία, σ` ένα υπαίθριο αποκριάτικο πάρτι, με τα εντυπωσιακά βεγγαλικά να δηλώνουν κατά την διάρκειά του πως ο … κρότος του φετινού Καρναβαλιού θα γράψει μια ακόμη ιστορική σελίδα στην πολύχρονη παράδοσή μας! 



Συγχαρητήρια στους εμπνευστές 
και σ` όλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυςςςς 
τους συμμετέχοντες!!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: