Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κοινή δήλωση των Δημάρχων για την έλευση του Προαστιακού σε Βοιωτία και Φθιώτιδα

Οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και ο Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας επικροτούν την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την έναρξη λειτουργίας σε πιλοτική αρχικά βάση του δρομολογίου “Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα” του προαστιακού σιδηροδρόμου, από Δευτέρα 20/2/2017 σε καθημερινή βάση (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).
Οι Δήμαρχοι από την πλευρά τους θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη στήριξη του συγκεκριμένου δρομολογίου, καθώς πιστεύουν ότι η λειτουργία του θα συμβάλει αφενός στη διευκόλυνση των μετακινήσεων εκατοντάδων επιβατών εντός του Νομού και προς την Αττική και αφετέρου στην αύξηση της επισκεψιμότητας.
Οι Δήμαρχοι θα επισκεφθούν άμεσα τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σπίρτζη για την επίλυση επιμέρους θεμάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του δρομολογίου και καλούν τους δημότες να ανταποκριθούν θετικά, στηρίζοντας το δρομολόγιο διότι τα άμεσα, αλλά κυρίως τα μακροπρόθεσμα οφέλη που θα προκύψουν από την πλήρη λειτουργία του, είναι σημαντικά και θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Οι Δήμαρχοι: Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, Θηβαίων Σπύρος Νικολάου,  Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος, Αλιάρτου – Θεσπιεών Γεώργιος Ντασιώτης,  Διστόμου-Αραχώβης-Αντίκυρας Γιάννης Γεωργακός, Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, Αμφίκλειας - Ελάτειας Γεώργιος Γώγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: