Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ψηλά στην ατζέντα Μπακογιάννη η αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Το αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των Δήμων και των φορέων της, να περιέλθει η εποπτεία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς, επανέφερε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομία και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου.

Στην επιστολή του ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις καθώς η πίεση χρόνου είναι μεγάλη σε σχέση με την διεξαγωγή της 51ης  έκθεσης. Ο Περιφερειάρχης επισημαίνει ότι το ίδιο αίτημα υποβλήθηκε πριν από 7 μήνες, αλλά έως σήμερα δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.

«Έχουμε κινήσει γη και ουρανό για να κρατήσουμε ζωντανό τον θεσμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Θεσμός που μόνο να προσφέρει έχει στην οικονομία μας, το εμπόριό μας και την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητάς μας. Η βιωσιμότητά του κινδυνεύει και αυτό που «φωνάζουμε» είναι ότι εμείς μπορούμε να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να εξασφαλίσουμε την συνέχειά του. Το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, θέλουμε το αυτονόητο, να μας επιτρέψουν να κάνουμε βήματα μπροστά σε μία τόσο κρίσιμη καμπή για την εθνική οικονομία» τόνισε χαρακτηριστικά, σε δήλωσή του για το αίτημα, ο κ. Μπακογιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: