Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Συννεφιασμένος όλο το τριήμερο...

Mε συννεφιασμένο καιρό φαίνεται πως θα αναχωρήσουν αλλά και θα απολαύσουν το τριήμερό τους οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι τοπικές βροχές και η συννεφιά.
Πιο συγκεκριμένα, για την Καθαρά Δευτέρα πρόκειται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο που θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω μείωση στα ανατολικά. 
Το σκηνικό του καιρού αναμένεται ίδιο και την προηγούμενη ημέρα, Κυριακή όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 
Το Σάββατο , η ΕΜΥ προβλέπει σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές.
Την Παρασκευή, αναμένονται τοπικά σποραδικές καταιγίδες.


Πηγή: Με άστατο καιρό το πέταγμα του χαρταετού -Συννεφιασμένος όλο το τριήμερο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/320592/me-astato-kairo-petagma-toy-hartaetoy-synnefiasmenos-olo-triimero#ixzz4ZOecl583

Δεν υπάρχουν σχόλια: