Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Μια πανελλαδική πρωτοβουλία προσφοράς αναλαμβάνει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, με στόχο την συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Ελλάδας. Tο πρόγραμμα «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, εταιρεία και ιδιώτη, να καταθέσει το ποσό της επιλογής του σε ειδικό λογαριασμό υπέρ της αγοράς πετρελαίου για τα σχολεία της Ελλάδας, ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διδασκαλίας όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών.

Η ενέργεια «ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», ξεκίνησε  με μια σημαντική δωρεά από την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, η οποία έχει ήδη διαθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε 30 σχολεία καπνοπαραγωγικών περιοχών στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών. Επιπλέον η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ενεργοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της για να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο αυτή η προσπάθεια!

Παράλληλα, ο ΔΕΣΜΟΣ, που αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 100 οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου προσφοράς του, αγγίζοντας πάνω από 40.000 λήπτες βοηθείας, συγκεντρώνει αιτήματα σχολείων και σχολικών επιτροπών και διερευνά τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την επικράτεια με την πολύτιμη συμβολή των εταιρειών-συνεργατών του αλλά και όλων εσάς. 

Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους, ακόμη και η μικρότερη προσφορά είναι πολύτιμη! Βοηθήστε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη!

Τραπεζικός Λογαριασμός:
ALPHA BANK Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025 Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο 
ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025 BIC: CRBAGRAA
Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία: www.desmos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: