Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Νέα διαμαρτυρία αύριο έξω από το ΔΟΥ Λιβαδειάς


doy1Η Γραμματεία Λιβαδειάς του Πανεργατικού Αγωνιστικού Mετώπου,η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση Βοιωτίας, η Γραμματεία Λιβαδειάς της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων και ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς παράρτημα της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, καλούν σε δυνάμωμα του κοινού αγωνιστικού μετώπου ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και των μονοπωλίων και διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ την Πέμπτη το πρωί. Η ανακοίνωση τους:
Απαιτούμε :
 Να ΑΚΥΡΩΘΕΙ το χαράτσι για τα σπίτια.
 Να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ οι έμμεσοι φόροι στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα καύσιμα.
 Να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η φοροληστεία.
Δυναμώνουμε την πάλη μας,
οργανώνουμε την οργή μας και τις δυνάμεις μας
Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμία οικογένεια που δεν θα πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Κανένας μόνος του στην επίθεση, που μας έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις του κεφαλαίου και η συγκυβέρνηση τους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Αξιοποιούμε όλες τις μορφές δράσης και πάλης, με συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, συσκέψεις στα σχολεία, στη γειτονιά ακόμα και σε επίπεδο πολυκατοικίας. Να πάρουμε αποφάσεις απόρριψης του χαρατσιού. Οι εκβιασμοί και οι απειλές της κυβέρνησης ότι θα διακοπεί το ρεύμα σε όποιους δεν πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα δε θα περάσουν.
Να αποτρέψουμε στην πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή του ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν.
Την ίδια ώρα που η λαϊκή οικογένεια χτυπημένη στο δικαίωμα στην εργασία, με τσακισμένο μεροκάματο και μισθό, προσπαθεί να διακανονίσει φόρους και χαράτσια του 2011 χωρίς ακόμα να μπορεί να ασχοληθεί με αυτούς του 2012, έρχονται σε λίγους μήνες νέοι φόροι, ένα ασήκωτο βάρος χρεών και οφειλών. Ένα ασήκωτο βάρος με τσακισμένα μεροκάματα, αλλεπάλληλους φόρους και κύμα ακρίβειας που θεριεύει.
Απέναντι στη φορολογική επέλαση που εξαπλώνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και διαλύει τα λαϊκά εισοδήματα σε ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα του λαού, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι-μικροεπαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες θα πρέπει να βροντοφωνάξουν «ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ».
Να πάρουμε ο καθένας μας, την ευθύνη της οργάνωσης της πάλης, της αντίστασης, της απειθαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: