Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η Αθλητική Ένωση Ορχομενού σε απαρτία καλωσόρισε το νέο χρόνο!

Κατάμεστη, όπως φανερώνουν και οι εικόνες που μας απέστειλαν οι καλοί φίλοι του Orchomenos Press κκ. Θεόδωρος Απογένης και Κώστας Φαραντόπουλος, η ευρύχωρη αίθουσα του ΚΑΠΗ Ορχομενού χθες το απόγευμα, όπου από κοινού τα ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού και του Συλλόγου Παλαιμάχων καλωσόρισαν το νέο χρόνο! 

Μια βραδιά γεμάτη σε ζωντάνια με τα νιάτα της πόλης μας σε απαρτία να δηλώνουν με την συλλογικότητά τους πως αγαπούν και τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. 
Οι πρόεδροι κκ. Σλατινόπουλος και Φαραντόπουλος αντίστοιχα πλαισιωμένοι από τα μέλη των ΔΣ ευχαρίστησαν την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της για την συνεργασία τους και ζήτησαν να συνεχίσουμε να ενισχύουμε το ιστορικό μας σωματείο. 
Την εκδήλωσή τους τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τη δημόσια ζωή της πόλης μας αλλά και πολλοί γονείς. 
Το Orchomenos Press  θα επαναλάβει το πόσο  ουσιαστική είναι αυτή η διαδοχή από γενιά σε γενιά καθώς μέσα από αυτή τη συνέχεια διατηρείται το ομαδικό πνεύμα και η αγάπη των νεαρών Ορχομενίων για τα σπορ, καθώς και το πόσο συστηματική δουλειά με αληθινό εθελοντισμό γίνεται από τα μέλη του ΔΣ. Και του χρόνου και πάντα με νίκες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: