Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

H Ελευθερία Αρβανιτάκη τιμά τα «Τροφώνια 2011»



Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης 9.00μμ
Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή ενός από τα πιο όμορφα θέατρα της χώρας, το Ανοικτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τροφώνια 2011 μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία στήνει ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση που κρατάει περίπου δυο ώρες. Μία παράσταση από την οποία δε θέλεις να χάσεις λεπτό. Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές. Χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, χωρίς ηλεκτρισμό και λούπες. Με τη φωνή της να απλώνει και να ξεδιπλώνει τα μεγάλα της, τα αληθινά τραγούδια, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά δίχως να αφήνει καμιά της στιγμή απ’ έξω.
Το concept σ' αυτή τη συναυλία είναι διαφορετικό και τόσο γνώριμο μαζί. Η Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας που την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, καθώς οι μουσικοί γύρω της στήνονται σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, πού και πού μπάσο, από τον πιο μεγάλο της παρέας και σπουδαίο μουσικό Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. Ο ρόλος του ενορχηστρωτή μοιράζεται ανάμεσα στους τέσσερις. Κανείς δεν είναι «αρχηγός» και ταυτόχρονα είναι όλοι αρχηγοί στην τέχνη τους. Ανάμεσά τους – στο κέντρο πάντα – η Ελευθερία, γήινη και εύθραυστη μαζί, να τους εμπνέει και να τους οδηγεί. Κι ας λέει χαριτολογώντας «πως είναι η τραγουδίστρια αυτής της μπάντας».
Στις 4 Σεπτεμβρίου το Ανοικτό Θέατρο Κρύας θα πλημμυρίσει με το λαϊκό συναίσθημα, την μαγεία και τη φωνή της Ελευθερίας. Της δικής μας φωνής που τραγουδά τους στίχους που μας εμπνέουν και τα λόγια που μας κάνουν παρέα και σ' αυτή τη δύσκολη εποχή.
Σημεία προπώλησης: δισκοπωλείο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ
Τιμή εισιτηρίου:15 Ευρώ


Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» - Χορηγός Επικοινωνίας στα «Τροφώνια 2011» θα κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο με μια συνέντευξη της αγαπητής ερμηνεύτριας στον Λάμπρο Ρόδη


Δεν υπάρχουν σχόλια: