Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔΑιτήσεις για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) θα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και αφορούν την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του έτους κατάρτισης 2011-2012.
Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν και θα ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το έτος κατάρτισης 2011-2012.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων δημιουργούνται Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού. Οι πίνακες θα ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους 2011-2012 και θα αφορούν κάθε ένα από τα παρακάτω ΙΕΚ.
Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με courier σε ένα μόνο ΙΕΚ του Οργανισμού. Διαβάστε αναλυτικότερα στο http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2046230
Δεν υπάρχουν σχόλια: