Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές στις Πανελλαδικές ΕξετάσειςΜε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θερμά Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, για την επιτυχία τους να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Αυτοί, αρχίζουν μια σημαντικά γόνιμη περίοδος της ζωής τους, που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες στη μόρφωση, θα τους παρέχει ένα επιπλέον εφόδιο για να βγουν μετέπειτα στην αγορά εργασίας, αλλά και θα τους διαμορφώσει ως ολοκληρωμένους ακαδημαϊκούς πολίτες. Τους έχουμε ανάγκη.
Οι υποψήφιοι, που δεν κατάφεραν όπως σχεδίαζαν και επιθυμούσαν, έχουν πάντοτε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ζωή βρίσκεται μπροστά τους και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να αναδείξουν τις ικανότητες τους. Μια πρόσκαιρη αποτυχία, είναι η νέα αφετηρία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους στόχους τους.
Συγχαρητήρια στους γονείς και τους καθηγητές μας, που συμπαραστάθηκαν στους υποψηφίους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: